ĐỀ THI HỌC SINH GIỎI LỚP 5 MÔN TIẾNG ANH

Đề thi HSG giờ đồng hồ Anh lớp 5 cấp tỉnh giấc là một giữa những tài liệu học tiếng Anh nâng cao mang lại trẻ em. Học giờ Anh lớp 5 với phần đông đề thi giờ Anh cấp cho thức giấc để giúp đỡ những em đã có được những kỹ năng giờ đồng hồ Anh nâng cao, học giờ Anh tác dụng hơn.

Bạn đang xem: Đề thi học sinh giỏi lớp 5 môn tiếng anh


Đề thi HSG tiếng Anh lớp 5 cấp cho tỉnh tất cả lời giải bên dưới đó là đề thi tiếng Anh lớp 5 năm học tập 2013-năm trước cho những em ôn luyện tiếng Anh. Đề thi giờ Anh mang lại ttốt em tại my-huawei.com sẽ tiến hành thu xếp theo từng lứa tuổi với từng chuyên môn giờ đồng hồ Anh của các cấp lớp khác biệt. Các em học tập giờ Anh trẻ em tại my-huawei.com sẽ sở hữu được được phần nhiều kiến thức và kỹ năng giờ đồng hồ Anh new cũng giống như gần như tài liệu ôn luyện giờ đồng hồ Anh hiệu quả.

Đề thi HSG giờ đồng hồ Anh lớp 5 cấp tỉnh giấc bao gồm đáp án

Học giờ Anh lớp 5 với những đề thi tiếng Anh lớp 5 sẽ đem đến cho những em đa số kỹ năng và kiến thức tiếng Anh cải thiện, mang lại tphải chăng đa số dạng bài bác tập giờ Anh mới giúp tphải chăng làm quen cùng với gần như đề thi giờ Anh.

*

PHẦN I: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ có phần gạch men chân được phạt âm khác so với những từ còn lại

1. A. books B. pencils C. rulers D. bags

2. A. read B. teacher C. eat D. ahead

3. A. tenth B. math C. brother D. theater

4. A. has B. name C. family D. lamp

5. A. does B. watches C. finishes D. brushes

6. A. thành phố B. fine C. kind D. like

7. A. bottle B. job C. movie D. chocolate

8. A. son B. come C. trang chính D. mother

II. Chọn một từ bỏ không cùng team với những tự còn lại

1. A. never B. usually C. always D. after

2. A. orange B. yellow C. táo D. blue

3. A. sing B. thirsty C. hungry D. hot

4. A. táo bị cắn B. orange C. milk D. pear

5. A. face B. eye C. month D. leg

6. A. you B. their C. his D. my

7. A. sunny B. windy C. weather D. rainy

8. A. in B. but C. of D. under

III. Chọn giải đáp đúng độc nhất vô nhị (A, B, C hoặc D) để chấm dứt những câu sau

1. She ................... khổng lồ the radio in the morning.

A. listen B. watches C. listens D. sees

2. My friend ................... English on Monday and Friday.

A. not have sầu B. isn't have C. don't have sầu D. doesn't have

3. I am ..........., so I don't want to eat any more.

A. hungry B. thirsty C. full D. small

4. Last Sunday we................in the sun, we ẹnjoyed a lot.

A. had great fun B. have sầu great fun

C. have sầu funs D. had great funs

5. I'm going to the .................... now. I want lớn buy some bread.

A. post office B. drugstore C. bakery D. toy store

6. Another word for "table tennis".............................

A. badminton B. ping-pong C. football D. volleyball

7. The opposite of "weak" is ....................................

A. thin B. small C. strong D. heavy

8. How............is it from here to Hanoi?

A. often B. far C. many D. much

9. Where...................you yesterday? I was at trang chủ.

A. was B. are C. were D. is

10. What is the third letter from the end of the English alphabet?

A. X B. Y C. X D. V

11. ................... you like khổng lồ drink coffee? Yes, please.

A. What B. Would C. Want D. How

12. I often watch football matches..............Star Sports Channel.

A. on B. in C. at D. of

13. What about ................. lớn Hue on Sunday?

A. to go B. go C. going D. goes

14. I...............go swimming because I can't swim

A. often B. never C. usually D. sometimes

15. His mother bought him ........... unikhung yesterday

A. a B. an C. the D. two

16. The story is so uninteresting, it means that the story is.........................

A. nice B. exciting C. funny D. boring

17. My school ...... three floors & my classroom is on the first floor.

A. have B. has C. are D. is

18. His mother is a doctor. She works in a ......................

A. hospital B. post office C. restaurant D. cinema

19. He often travels......................car...........................my father.

A. by/ for B. by/ with C. with/ by D. for / by

20. I ask my mother khổng lồ..............my dog when I am not at home

A. see B. look after C. look at D. take of

IV. Em hãy điền một giới từ bỏ tương thích điền vào vị trí trống nhằm dứt những câu sau

1. My father works for a company (1)............... Monday (2) ............... Friday.

2. He lives (3)............................... a house (4) .................. the countryside.

3. Lan is standing near the store & she is waiting (5) ........................ the bus.

4. I agree (6).............. you about that.

5. I have English...............Wednesday & Friday

6. Look (8) ........................ the picture (9) .................... the wall, please!

V. Cho dạng đúng của cồn trường đoản cú vào ngoặc

1. What ( do)...........................your sister doing now ? She ( skip )......................................................

2. There ( be)..................a lot of people at the các buổi tiệc nhỏ last night.

3. Kate (play).....................volleyball every afternoon, but she(play)..........................................badminton now.

4. We should ( bởi )..........................morning exercises

5. He (see)................................... a big Long in his dream.

6. Laura ( be )...............from Canadomain authority. She ( speak ).................. English & French. She ( come )......................to lớn Vietphái nam tomorrow. She ( stay )..................in a hotel in TP HCM City for 3 days. She ( visit ) ............... a lot of places of interest in Viet Nam

7. My brother can ( swim )....................................

8. I prefer (like).......................in a village because it is peaceful.

9. There ( be).......................................... a chair và two tables in the room.

Xem thêm: Đặt Ip Tĩnh Không Vào Được Mạng Lan, Wifi, Sửa Lỗi Trùng Địa Chỉ Ip Không Vào Được Mạng

VI. Hãy viết câu sau có nghĩa áp dụng trường đoản cú hoặc team trường đoản cú gợi nhắc dưới đây

1. What time / Nga / get / morning?

.....................................................................................................................................

2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening

.....................................................................................................................................

3. It is / cool / dry / November /April

.....................................................................................................................................

4. When / it / hot / we / often / go / swim

.....................................................................................................................................

5. Last summer/ Nam/ spent/ holiday/ Singapore/ his family

.....................................................................................................................................

6. I/ want/ robot/ to/ the cleaning/ the cooking

.....................................................................................................................................

7. They/ went/ China / plane / stayed / a hotel

.....................................................................................................................................

8. We / don't/camping/because/we/ have/ tent

.....................................................................................................................................

VII. Điền từ phù hợp vào ô trống

Vietnam is in the South- East Asia. It has (1) ________ of beautiful mountains, rivers và beaches. (2) ________ are two long (3) _________ in Vietnam: the Red River in the north & the Mekong River in the (4) _______. The Mekong River is the (5) _______ river in the South- East Asia & of course it is longer (6) _______ the Red River. The Mekong River starts in Tibet and (7) __________ to lớn the Bien Dong. Phanxipang is the highest(8)_______________ in Vietnam giới. It's 3,143 meters. Vietnam also (9) ___________ many nice beaches such (10)______________ Sam Son, Do Son, Nha Trang, Vung Tau.

VIII. Viết lại phần lớn câu sau làm thế nào cho nghĩa ko thay đổi bắt đầu bởi từ cho sẵn

1. My brother is taller than me.

-> I ...........................................................................................................................................

2. My class had 35 pupils last year.

-> There ...................................................................................................................................

3. Nam likes tea.

-> Nam's favorite ......................................................................................................................

4. Let's go fishing.

-> Why don't we ........................................................................................................................

5. The bookstore is behind the bakery.

-> The bakery is ........................................................................................................................

6. Ha walks to lớn school everyday.

-> Ha goes ................................................................................................................................

7. She is Hoa's mother.

-> Hoa .......................................................................................................................................

8. Lindomain authority likes chicken.

-> Her favorite ...........................................................................................................................

PHẦN I: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp sản phẩm công nghệ tự đúng của tất cả đoạn vnạp năng lượng sau:

1. He is hungry

2. He closes the refrigerator

3. It is a package of hot dogs

4. Six hot dogs are in the package

5. He opens the refrigerator

6. He sees a package

7. He takes two hot dogs out of the package

8. He puts the hot dogs on a plate

9. He looks inside the refrigerator

10. He wants something lớn eat

Trả lời ................................................................................................

II. Điền tự tương thích vào ô trống

She ............(1) the book. It is her ..............(2) book. It has a ................(3) cover. It has .............(4) pages. It has many ..............(5). It ........(6) pictures of many animals. She likes animals. She has ..............(7) cats. She likes her cats.. .........(8) names are Fluffy and Muffy. She ...........(9) them the pictures .........(10) the book.

Đáp án:

PHẦN II: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ bỏ tất cả phần gạch ốp chân được phát âm khác đối với các từ còn lại

1. A 2. D 3. C 4. B 5. A 6. A 7. C 8. C

II. Chọn một từ ko cùng nhóm với những tự còn lại

1. D 2. C 3. A 4. C 5. C 6. A 7. C 8. B

III. Chọn câu trả lời đúng độc nhất (A, B, C hoặc D) nhằm kết thúc các câu sau

1. C 2. D 3. C 4. A 5. C

6. B 7. C 8. B 9. C 10. A

11. B 12. A 13. C 14. B 15. A

16. D 17. B 18. A 19. B đôi mươi. B

IV. Em hãy điền một giới từ bỏ thích hợp điền vào vị trí trống để chấm dứt những câu sau

1. from-khổng lồ 2. in-in 3. for 4. with 5. on 6. at-on

V. Cho dạng đúng của cồn trường đoản cú trong ngoặc

1. is-is skipping 2. are 3. plays-is playing 4. vì chưng 5. saw

6. is-speaks-will come-will stay-will visit

7. swyên 8. living/khổng lồ live sầu 9. is

VI. Hãy viết câu sau bao gồm nghĩa sử dụng từ hoặc nhóm trường đoản cú nhắc nhở dưới đây

1. What time does Nga (often) get up in the morning?

2. You can play games in the afternoon but you must do homework in the evening

3. It is cool and dry from November to April

4. When it is hot we pften go swimming

5. Last summer Nam spent (his) holiday in Singapore with his family

6. I want a robot lớn do the cleaning & the cooking

7. They went to lớn China by plane & stayed in a hotel

8. We don't go camping because we don't have tent

VII. Điền tự tương thích vào ô trống

1. a lot 2. There 3. rivers 4. south 5. longest

6. than 7. flows 8. moutain 9. has 10. as

VIII. Viết lại đa số câu sau làm thế nào để cho nghĩa không chuyển đổi ban đầu bằng tự mang lại sẵn

1. I am shorter than my brother

2. There were 35 pupils in my class last year

3. Nam's favorite drink is tea

4. Why don't we go fishing?

5. The bakery is in front of the bookstore

6. Ha goes to lớn school on foot everyday

7. Hoa is her daughter

8. Her favorite food is chicken

PHẦN II: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp sản phẩm công nghệ từ bỏ đúng của cả đoạn văn sau:

5 - 9 - 1 - 10 - 6 - 3 - 4 - 7 - 2 - 8

II. Điền từ bỏ thích hợp vào ô trống

1. Picks up 2. favorite 3. red 4. 52 5. pictures

6. has 7. two 8. their 9. shows 10. In

Để dứt xuất sắc đông đảo đề thi tiếng Anh lớp 5, những em nên học tập xuất sắc đông đảo kiến thức giờ Anh lớp 5 thuộc lịch trình học tập tiếng Anh thiếu thốn nhi nhưng mà bên ngôi trường đưa ra. Các bạn cũng có thể cho các em đọc thêm phần lớn bài học giờ Anh lớp 5 theo chuẩn chỉnh size tđắm đuối chiếu Châu Âu trên my-huawei.com nhé!